Labels

maandag 22 februari 2016

Advies vindbaarheid in Google

Met de laatste update van Google wordt een realtime variant van het algoritme (een algoritme  is een eindige reeks instructies die vanuit een gegeven begintoestand naar een beoogd doel leidt) van eminent belang. Kort gezegd: alle veranderingen, zowel positief als negatief, hebben vrijwel direct invloed  in de Google rankings . Hierdoor zal natuurlijke linkbuilding sneller resultaat opleveren. 
  • Bouw op een natuurlijke manier aan links. Denk aan leveranciers, partners, belangenbehartigers en bijvoorbeeld door te bloggen op externe locaties en vloggen
  • Zorg dat je geen 'dode links'publiceert 





Hoewel Google updates vaak vragen oproept, blijft de basisstrategie van Google hetzelfde: bied relevante content voor MENSEN. Als je mensen goed informeert, op een begrijpelijke manier zou dat moeten leiden in het opnemen van die content in zoekmachines. Dit is wellicht wel kort door de bocht, maar Google’s basis draait om het bieden van relevante informatie.

Vloggen


Online gevonden worden is al jaren één van de belangrijkste (misschien wel DE belangrijkste) doelstelling in menig online marketingplan.

Met de ontwikkelingen van Google en de groei in (sociale) online kanalen is de content die je in de strijd gebruikt voor die vindbaarheid, niet langer alleen je website pagina.

Ook goed om te weten: YouTube is op dit moment wereldwijd de #2 zoekmachine; een wereld vol video content.
Meer kanalen, meer content, meer kans . Lees hier ons blog over vloggen

Wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Neem dan contact op !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten